torek, 2. marec 2010

angleško vreme

angleško vreme...very english kombinacija :P

  • temne kavbojke
  • bela majčka --> H&M
  • all starke
  • torbica --> Asos
  • modra kapa --> Forever21
  • more zapestnice --> noname
  • rdeč lak za nohte --> OPI

7 komentarjev:

  1. po pravic povedano, nikol nisem razumela fascinacije z britansko zastavo. ok mogoče za britance, samo ni mi jasno zakaj bi neka slovenska deklina hotla met britansko zastvo na tangicah.

    mi je pa zapestnica ful všeč. usnje je neki najboljšga

    OdgovoriIzbriši
  2. Men osebno je britanska zastava čudovita, zato sm kombinaciji dodala torbico s takim motivom :)

    zapestnica je pa tut lušna, upam da kej podobnega dobimo tut pri nas :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ja sej po mojem je predvsem to problem, da se stvari z motivom slovenske zastave sploh ne dobi. razen dejanskih zastav, za katere se mi zdi, da jih zadnje čase vse več visi ob praznikih (tle mislim na privat hiše).

    haha aparat za zobe v rdeče-beli kombinaciji. sej se glih izide: ena ploščina bela, druga rdeča, na spodnji vrsti zob pa glih obratno :D

    pa a veš kaj je sreča? da ofrever 21 ne pošilja v slovenijo, ker bi drgač čist preveč denarja zapravla. ful so mi všeč njihovi topi in tshirti

    OdgovoriIzbriši
  4. ja, če se pa že dobi majico, ki predstavlja Slovenijo, je pa to majica s karantanskim panterjem, kar pa se meni osebno zdi sporno :/ zastave pa itak, ampak samo ob praznikih...ne pa v Turčiji, k so skooos in povsod!in ne samo ena ampak 5.

    haha, ta bi bla dobra da bi mel take aparate :D hahaha :)

    aaa, vem!ful majo dobre stvari...kreditne kartice so nam hvaležne :) haha, hvala forever21. (ampak useen na skrivaj upam, da bojo začel pošiljat tut h nam)

    OdgovoriIzbriši
  5. sploh ne začet o karantanskih zadevah. se prou spomnim profesorja v 1. letniku, k je čist norel, da karantanija ni slovenija, in je bil najbolj jezen na jelinčiča, ki je takrat zahteval, da dotični profesor odleti s fakultete. opala offtopic :)

    OdgovoriIzbriši
  6. haha, pa sva res mal offtopic :) ampak to je ena izmed tistih debat k bi lahko razpredal o njej v neskončnost...oh well :)

    OdgovoriIzbriši
  7. itak ja. pol pa lahko nadaljujeva še o partizanih pa domobrancih. ta je šele neskončna :D

    OdgovoriIzbriši