sobota, 25. december 2010

Purple christmas

Danes grem po stotih letih ven...no ok, ne ravno po stotih ampak po dobrem mesecu pa res :) s puncami pa smo bile v polni zasedbi zunaj hm...februarja?same on us....kaj se to pravi drage moje?da vas še tukaj na blogu malenkost poprcam :P Torej, če bi v moji omari visela tale obleka bi jo definitivno danes oblekla, da o čevljih sploh ne govorim...

Today i'm going out after such a long time...i'm not exactly a party animal, although i love to hang out with my girls, drink a cocktail or two and have fun :) so if this dress was hanging in my closet i would wear it tonight...i love it. The color, the shape, everything....don't even get me started on the shoes...ahhhh :)
  • obleka (dress) --> Miss Selfridge
  • sive žabice (grey tights)
  • čevlji (shoes) --> Asos
  • clutch --> Asos
  • prstan (ring) --> Swarovski
  • OPI Lincoln park after dark


Se tudi vi kam odpravljate danes?Kakšne so pa vaše "outfit" želje?

Are you going out tonight too?What would you wear?

3 komentarji:

  1. Zelo mi je všeč tale vijolična kombinacija, sploh prstan bi takoj imela.

    Bila si tagana na mojem blogu: http://tatjanag.blogspot.com/2010/12/tagged.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Hejlaa.. :)) Čist po naključju sem našla tvoj blog in sem se takoj zapičla v čevlje.. Sama mam namreč doma ene, ki so skoraj enaki tem sivim.. Lani sem jih našla v Zari in so POPOLNI. Tolk sam da veš, da se jih da dobit v ljubljani, hehe. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Taja: tale prstan jaz gledam vsakič ko grem mimo Swarovski trgovine...oh ja, mogoče pa bo 1x moj :P

    @Eveything but simple: Sej bi si kar tele kupila, samo kaj ko bi bila potem reeees previsoka :P žal zame čevlji s tako orto platformo odpadejo :)

    OdgovoriIzbriši