četrtek, 9. junij 2011

Totally wanted!

Na moji wishlisti se je zopet znašlo nekaj poletnih cukrčkov -->
  
Right now, these summer babies are on my wishlist -->
 
 Vero Moda krilo se mi zdi popolno za vsak dan. Rožice in kroj so samo še dodaten +

Vero Moda skirt is perfect for everyday. The flower print and the shape are a big +

  

Asos čevlji....ljubezen na prvi pogled!Barva, model...vse mi je  všeč :) edino višina pete mi povzroča preglavice...mogoče če bi bila nižja (jaz ne peta :P)!No, vsekakor so prava poslastica za oči.

Asos shoes...love at first sight!The color, the model...i love it all :) the only problem is heel hight...maybe i'd buy them if i was smaller!Well, anyway...i think they are gorgoeus.



Asos oversized clutch torbica je preprosto čudovita!Všeč mi je da je bela, se mi zdi da zaradi tega deluje lahkotno,kljub temu da je v resnici nekaj posebnega.

Asos oversized clutch is simply beautiful!I love the fact that it's white...it seems so easy breezy but it's very unique at the same time.


Vero Moda obleka...resno razmišljam o nakupu. Stoji odlično, edina stvar ki me moti je material. Obleka je poletna, material pa pretežek in je precej vroča...kaj pa ve pravite?Ja ali ne?

 Vero Moda dress...i seriously considering about buying it. It fits perfecty, but i'm not sure about the material. It's a summer dress, but the material is really thick and heavy...what do you think?Yes or no?
 


Kakšna pa je vaša poletna wishlista?

What's your summer wishlist?

8 komentarjev:

  1. Kiklca mi je full srčkana. Čevlji so itak to die for <3 Torbico bi si na tvojem mestu takoj kupila- z belo barvo res ne moreš zgrešiti poleti ;) Pri obleki pa me moti material...izgleda mi namreč kot smučarski kombinezon (ojoj) :) Kroj je pa super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Danes sem obrnila Vero Modo v Btc-ju po dolgem in počez pa nisem nikjer zasledila krilca :/ upam da ga vseeno kje najdem, ker mi je vse bolj všeč (verjetno zato ker ga še nisem našla hihi) :) za torbico pa čakam na kkšno kodo :P

    haha, si me nasmejala s tem kombinezonom :D :D :D

    <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehehe, to je bila 1. asociacija *blush* :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se tudi dopadejo te ASOS torbice, kr v vseh barvah bi jih imela. :) Edino kar me moti je to da so mogoče malo PREvelike, če bi bile za malenkost manjše bi bilo super. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nice list!:D I want the white clutch too!:D

    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Nina res so malenkost velike ampak so pa res nekaj posebnega :P

    Marie, thanks :) white clutch is perfect for the summer right?

    <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Obleka bi bila veliko boljsa ob pravem materialu. Kot pravis sama, izgleda pretezko za lepe poletne dni. Trudi se, da bi izgledala "šik", a meni deluje "čip" :)

    OdgovoriIzbriši
  8. ^^Sej se potem nisem odločila zanjo :) v živo je sicer fuuul huda, ampak ji žal material res ne dela usluge...bom pa kkšno drugo našla :D

    OdgovoriIzbriši