ponedeljek, 4. april 2011

In search of...+nove pridobitve!

Prečesala sem cel center...kljub poplavi barv to sezono je v naših trgovinah očitno nemogoče najti elektro modre salonarje!Sem pa zato vrgla uč na to čudovito napol clutch torbico, ki se jo lahko nosi na več načinov....če najdem čevlje bo definitivno moja :)

I've been searching everywhere for electric blue shoes, but i can't seem to find them anywhere...despite all the colors available this season!On the other hand, i did find this beautiful half clutch bag that can be worn in different ways...if i find shoes that match, i'll definitely buy it :)

Zara bag

Zara shoes

Mislim da bi čevlji in torbica super pasala k novi obleki, ki sem jo pokazala v prejšnjem postu...kaj pa vi pravite?

I think these two would go perfect with my new dress a bought a few day ago....what do you think?

In še novi pridobitvi iz Akamutija -->

And my newest thins from Akamuti -->

Kokosovo olje (150g!) :) Prej sem namreč imela 50g da sem ga preizkusila in ker mi zelo ustreza sem hitro naročila še "tavelko pakungo" :P V kratkem sledi še review, če ste pa neučakane pa si ga oglejte na sosednjem Aninem blogu: klik

Coconut oil (150g). I already have 50g package, but i had to order the big one because i really like it :P I'll do a review on it soon!



Arganovo olje, ki se odlično obese na moji suhi koži :)

Argan oil, which is great for my dry skin :)



P.S. Vem da se barva čevljev in torbice na fotki razlikujeta, ampak je v živo torbico veliko bolj modra in podobna barvi čevljev kot na sliki :)

P.S. i know that on the pics the color of the shoes and the bag is not the same, but in real the bag is the same blue as the shoes on the pic!

10 komentarjev:

  1. Jaaa, super čeveljčki in torbica! Pomoje bo super- držim pesti, da jih dočakaš. Res je grozno, ko si zadaš nekaj kupit in potem v nobeni trgovini ne najdeš, kot zakleto ej :S

    OdgovoriIzbriši
  2. Danes grem poizvedovat v Zaro če jih dobijo :) upam da mi bo znal kdo kaj povedat!

    Z zadnjim stavkom se strinjam!Lani je bilo povsod polno modrih čevljev...letos?Nikjer!Povsod vidim samo bele, bež, sive in črne čevlje...zlata izjema so še vijola ali temno modri in na vsake kvatre kakšni roza!

    Toliko barv vsepovsod, na majicah, oblekah, torbah....oh ja, upam da dočakam še paleto barv na čevljih!

    <3

    OdgovoriIzbriši
  3. a ni blo lani v bershki pa teh trgovina miljooooooon različih barv (od zelene, roza, modre, rumene...)...Čudno... Pa glih letos ni, k je baje popularno pisano:) ... No upam, da ti rada najdt:)...

    OdgovoriIzbriši
  4. Waaaa, dobila torbico&čevlje :) vesela veselaaaaa!Objavim outfit kako bo vse skupaj izpadlo :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Noroooo! Komaj čakam celoten outfit! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. prva sem videla celoten outfit in morm rečt, da se bom prov s ponosom slikala s tabo! definitivno boš najbol stajliš sestra maturanca :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Taj Acosta thanks :) in real they look even better in my opinion!I'll do an outfit post with them soon ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. I use Argan oil for my hair.:D

    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com

    OdgovoriIzbriši