ponedeljek, 17. januar 2011

Barry M --> Strawberry Icecream

Današnji sonček me je spravil v super voljo, kjub temu da naj bi bil danes najbolj depresiven v celem letu. Sicer ne vem na kakšnih dejstvih tovrstne raziskave temeljijo, ampak jaz še vedno mislim da je dan točno tak kot si ga narediš sam. Moj je bil torej sončkast...pa vaš?

Ravno iz tega razloga sem se odločila za bolj pomladni lak znamke Barry M Strawberry Ice-cream, ki potrebuje 2 sloja za popolno prekrivnost. Odtenek definitivno upraviči ime, kaj se vam zdi?

Today's sunshine really made me happy, despite the fact it's supposed to be the most depressive day of the year. I'm not sure on what facts this kind of researches are based on, but in my opinion the day is exactly how we make it. ourselves. Mine was full of sunshine, and yours?

Today i decided to paint my nails with Barry M Strawberry Ice-cream that need two coats for full coverage. I think the shade definitely justifies its name, don't you think so?








Barry M lakce lahko kupite na spletni strani Ličila.si --> klik

9 komentarjev:

  1. Tudi pri meni ni čisto NIČ depresiven dan, klub veliki količini snovi ki se jo morem naučiti..tale sonček mi res lepša tele kratke turobne zimske dni.
    Btw lakec je super! še en od barry m ki ga MORAM imeti;) in lepo ti paše na nohte;) res super izbira!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe no Anna...tako kot ti praviš da MORAŠ imeti ta lak, sem jaz pod NUJNO mogla dobit tisti S-he 427, ki si ga zadnjič objavila :P sem letela ponj takoj naslednji dan *shame on me* :P

    OdgovoriIzbriši
  3. hehehe :) face.) ja res je lep:) To je tisti, ki si ga kupila v Tušu (na stojnici)?.... samo, mogoče mi je preveč dve plasti:) hehe...

    OdgovoriIzbriši
  4. kje is kupila lak, kok je biu? :) lep je!

    OdgovoriIzbriši
  5. @Pink_Diamond --> jap, to je tisti ja :) kako to misliš da ti je preveč 2 plasti?

    @Anonimni: jaz sem ga kupila na promociji Barry M izdelkov v Tušu (LJ-Btc)...drugače pa lakec dobiš na spletni strani ličila.si!Cena je 4,45€ :) so pa zelo obstojni in večina je polno prekrivna že z 1 plastjo, kar je definitivno +!

    @Ivana: o ja...res imam na rokah male sladkorčke :)

    <3

    OdgovoriIzbriši
  6. oo lep lak..neki podobnega mam sam da je baby pink :) sm bla kar presenečena nad obstojnostjo^^

    OdgovoriIzbriši
  7. Kakšni pa so ti barry M? So bol tekoči al se jih bol težko maže? Drgač maš pa ful lepe nohte :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala za kompliment :)

    Barry M so meni osebno eni izmed boljših lakov, ki jih imam doma. Ustreza mi čopič in se vsi lepo mažejo pa še zelo so obstojni :)

    OdgovoriIzbriši