sreda, 17. november 2010

outfit #7

Hej, kako ste?moram reči da je za mano prav uspešen dan. Izpit je šel gladko tako da sem se znebila enega bremena več, zvečer pa me čakajo same prijetne stvari, ker prijateljica praznuje rojstni dan in bomo seveda popraznovale tako kot se šika.

Kot sem obljubila, objavljam kombinacijo kjer je dokaj dobro vidi kako nosim nov H&M blazer....meni je zelo všeč, pa vam?

Hey, how are you all doing?I had a great day so far, because i got rid off one exam and i'm very happy that it went well. I'm going out tonight, cause a friend is celebrating her birthday so i'm very excited about that too.

As promised, here is a picture of me wearing that new H&M blazer i was talking about....do you like it?




5 komentarjev:

  1. Super izgleda. Všeč mi je podloga na rokavih ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. ful je hud, sam ta puli me ful ne privlač na tem blazerju pa verižce... just my opinion :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ful dobr style:)....res mi je všeč:) .. men se pa zdi da verižice glih popestrijo celoten look in bel puli naredi bolj živo zadevo:) Če bi imela spet nekaj črnega spodaj bi bila direkt za na pogreb :) tko si pa odlična:****

    OdgovoriIzbriši
  4. @Ana: hvala :) podloga res lepo popestri celotni blazer :)

    @Laura: hvala :) sicer še ugotavljam kako in kaj dat skupaj, ampak meni je tale kombinacija še vseeno zelo všeč :)

    @Pinky: hehe, hvala bejb :* Črn puli pod tem blazerjem bi bil res preveč...mogoče če bi oblekla kavbojke ali kaj podobnega...hm, bo treba še kkšno stvar probat :D

    OdgovoriIzbriši
  5. ja blazerji so že tko ful "uradni" in pol če daš puli pa res use strogo pride sm misla :)razn če se hočeš lih tko oblečt za kkšno stvar..
    men je bol mogoče da so bl take navadne majce. sam ne pa preveč navadne, če me razumeš :)
    dobr blog enivej ;)

    OdgovoriIzbriši