sobota, 22. maj 2010

100% Pure

Navdušena sem!Navdušena nad vsemi izdelki, ki sem jih pridno pokupila v zadnjem času...sem lastnica pene za umivanje obraza, češnjevo-medenega pilinga, korenčkovega pilinga in kreme za okoli oči. Pa gremo kar po vrsti...

Čistilna pena z limono (Lemon juice facial cleasning foam):


Super penica!Je nežna, odstrani vse nečistoče in celo make-up, obraz pa lepo osveži in je nasploh zelo prijetna za uporabo. Pena se enostavno dozira, porabi pa se jo zelo malo...Moja koža je po uporabi res čista, osvežena, vendar pa jo rahlo zateguje ker imam pač suho kožo in bi bila zame mogoče primernejša čistilna pena s kumaricami (no, pa drugič).

Sestavine (ingredients): Organic Lemon Juice1, Organic Rose Hydrosol2, Organic Green Tea2, Aloe Juice, Extracts of Organic Calendula2, Organic Chamomile2, Organic Raspberry3, Organic Blackberry3, Organic Strawberry3, Organic Blueberry3, Organic Pomegranate3, Cucumber, Japanese Honeysuckle, Organic Rosemary1, Organic Oregano1, Organic Thyme1, Organic Lavender1 and Organic Cinnamon1, Vitamin C (ascorbyl palmitate), Vitamin E (a-tocopherol), Coconut Cleanser (coco betaine), Organic Lemon Essential Oil1

1 Certified Organic by QAI
2 Certified Organic by Oregon Tilth Certified Organic
3 Certified Organic by Organic Certifiers
4 Certified Organic by Maryland Department of Agriculture

Super great foam. It's gentle and it even removes make-up and it washes away impurities as well. After use, my skin is really soft and clean, but it kinda dehydrates my dry skin. Perhaps i should use Cucumber juice facial cleasning foam instead.


Naslednji izdelek na vrsti je Češnjevo-medeni piling za obraz (Cherry honey facial scrub):



Piling je zelo prijetnega vonja po medu, ki kožo lepo nahrani in jo pusti mehko in sijočo. Zrnca v pilingu so sicer malenkost bolj groba kot recimo v korenčkovem pilingu, zato ga uporabljam le vsakih par dni. Glavni sestavini sta med, ki kot sem že povedala, kožo lepo nahrani in češnje, ki so polne antioksidantov.

Sestavine (ingredients): Organic Honey1, Jojoba Beads, Organic Cherry Concentrate2, Vitamin C (ascorbyl palmitate), Vitamin E (a-tocopherol), Extracts of Organic Strawberry2, Organic Blackberry2, Grapefruit Seed, Organic Blueberry2, Organic Raspberry2, Organic Cherry2 and Organic Pomegranate2

1 Certified Organic by QAI
2 Certified Organic by Organic Certifiers

This facial scrub has a great smell of honey that hydrates skin and leaves it smooth and soft. The beads are a bit ruff (compared to carrot facial scrub), so i use it every now and then. Main ingredients are honey, that hydrates skin and cherries, which are ful of antioxidants.

Predstavljam vam še Korenčkov piling za obraz (Carrot facial scrub):

Ta piling zelo rada uporabljam v kombinaciji z limonino peno za umivanje obraza, ki ki sicer kožo rahlo izsuši vendar pa jo potem korenčkov piling lepo nahrani. Zrnca v tem pilingu niso tako groba, zato je primeren za vsakdanjo uporabo. Po uporabi je moja koža mehka, polt pa je enakomerna. Juhu, končno sem se znebila tiste zoprne rdečice.

Sestavine (ingredients): Organic Jasmine Green Tea1, Organic Rose Hydrosol1, Extracts of Calendula and Chamomile, Carrot Seed Oil, Organic Avocado Butter1, Grapeseed Extract, Cucumber Juice, Aloe Juice, Jojoba Beads, Tomato Powder, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), Organic Beeswax2, Organic Pomegranate Extract3, Witch Hazel, Japanese Honeysuckle Extract, Extracts of Organic Goldenseal4, Organic Rosemary2, Organic Thyme2, Citric Acid, Organic Blood Organic Essential Oil3, Organic Honey2

1 certified organic by Oregon Tilth Certified Organic
2 certified organic by QAI
3 certified organic by Organic Certifiers
4 certified organic by Maryland Department of Agriculture

I really like to use this product with lemon foam, which dries my skin a little bit, but then this carrot facial scrub hydrates it. The beads are not so ruff, so you can use it everday. After use my skin is soft and radiant.

In še zadnji izdelek 100% Pure ki ga imam...Krema za okoli oči z acai jagodami (organic acai berry antioxidant eye cream):

Mnogi ne posvečajo dovolj pozornosti področju okoli oči, pa vendar je to zelo pomembno, saj se starost tam še najprej opazi. Nič nimam proti smejalnim gubicam, ki so vedno zaželene ampak vse ostale so pa povsem nepotrebne. Saj se strinjate kajne?Ta krema področje okoli oči lepo navleži saj je malenkost bolj mastna od navadnih krem, poleg tega pa je tudi nabita z antioksidanti, vitaminom C in vitaminom E. Bolje preventiva, kot pa kurativa ne?:)

Most people don't pay a lot of attention when it comes to our eyes, and yet that is very important because our eyes reflect our age. I don't mind "laughing wrinkles", in fact i find them very pretty, but any other wrinkles are unnecessary and not welcome right?This eye cream is a bit more "oily" than ordinary moisturizers, and is made with antioxidant rich acai berries and concentrated with Vitamin C and Vitamin E.

Vse zgoraj opisane izdelke firme 100% Pure lahko kupite v trgovini Or-ca (cruelty free naravna kozmetika)...in še link: Or-ca

:)

11 komentarjev:

  1. Uuu tale krema za okoli oči z acai jagodami se sliši kar dobro! =D Si jo grem kar zdaj ogledati, morda jo kupim! Ja, strinjam se, gubice so popolnoma nepotrebne. =D Super si nam predstavila tele izdelke, ni kaj! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jest mam tud limonino penico in češnjev piling, super stvari.

    moraš preizkusit še gele za tuširanje! ful dobro se spenijo na unih gobicah. porabi se ga res minimalno. tud losjoni za telo so kul, pa trdo milo, za roke umivat. u bistvu so mi ble še vse njihove stvari, ki sm jih sprobala, kul. vključno z lip glossi

    OdgovoriIzbriši
  3. Tiana: hvala, me veseli da ti je všeč :) tale kremica mi je pa res super pa še tko lepo dišiii...v Supernovi imajo 50% znižanje, tako da se ti splača pohitet in tam pogledat če imajo še kakšno!

    Alenka: lipgloss bo definitivno moja naslednja pridobitev :) ma sej imela bi vse, sam kaj k je moja denarnica vse tanjša :P

    OdgovoriIzbriši
  4. čist razumem. ko sem prešaltala na naravno kozmetiko, sem skor bankrotirala :D

    OdgovoriIzbriši
  5. o ja :) ampak se opazi razlika, zato grem zdej raje na 3 kave/mesec manj in investiram v nakup kvalitetne kreme itd. Sploh pa se mi niti sanja ne kdaj bom porabila npr. kremo za okoli oči...jo uporabljam vsak dan pa se mi zdi da je sploh še nič ne manjka.

    OdgovoriIzbriši
  6. jest sm mela pol en mesec tkoooo lepo kožo. nobenih mozoljev. pol mam pa filing, da se je koža navadla na vse dobro in so se počas tud mozoljčki vrnil. ok pa to, da vse spraskam tud nardi svoje *blush*

    je pa še vseen boljši filing to, da vsaj neke svinjarije ne packam več nase.

    OdgovoriIzbriši
  7. ... In pol najdem to malo starejšo objavo in ugotovim, da bom bankrotirala. :D Čistilna pena z limono bi potem verjetno bila kar primerna zame, glede na to, da imam mešano kožo?

    OdgovoriIzbriši
  8. Hihi, 100% je zakon :) hm, kaj pa če bi sprobala 100% Pure čistilno peno z belim čajem in meto?To je zdej novejša zadeva, ki ne izsušuje toliko kože vseeno pa lepo odstrani nečistoče?

    Drugače pa je moj najljubši izmed zgornjih izdelkov še vedno češnjevo-medeni pilig <3

    OdgovoriIzbriši
  9. O superca, saj ko bom spet kaj v Ljubljani, grem sigurno malo pobrskat med OrCine police :D

    OdgovoriIzbriši
  10. I was only in search of this info for a short time.
    Just after Six hours associated with continual Googleing,
    eventually I received the idea with your site.

    I wonder what’s the actual Google’s trouble that doesn’t
    rank such a enlightening internet websites far better the top.
    Usually top rated web pages tend to be stuffed with garbage.

    Specifically recently, following your innovative
    panda protocol bring up to date.
    Feel free to visit my web page ; Cheap Car Insurance Online

    OdgovoriIzbriši
  11. Wonderful publish, I hope you don’t intellect if I utilize
    this report included in our publication document.
    Feel free to surf my site : Genital Warts Cream

    OdgovoriIzbriši